Rreth nesh

Transport në të gjithë Shqipërinë

Mundësi pagese në cash

Ndihmë dhe Suport 24/7

Historia jonë

Gral Medical është themeluar në vitin 2007 me një ambient në hyrje të Tiranës, dhe konsiderohet si një nga kompanitë më të mëdha në Shqipëri, për importin dhe tregtimin e pajisjeve mjekësore në fushën e Ortopedisë dhe Fizioterapisë.

Gral Medical zotëron një rrjet dyqanesh të shtrira në të gjithë vendin dhe bashkëpunon me rrjetin kombëtar farmaceutik. Aktualisht mbulojmë më shumë se 65% të nevojave të tregut vendas. Me një staf të përkushtuar dhe profesional synohet zgjerimi i aktivitetit në të gjitha trevat shqipfolëse. Qëllimi ynë kryesor qëndron për: Shërbimi i kualifikuar dhe kujdesi ndaj klientit.

Për më shumë se 15 vjet, aktivitetet e Gral Medical u fokusuan në zhvillimin e këtyre fushave:

Pajisje mjekësore
Kujdesi në shtëpi
Produkte ortopedike.

Gral Medical kujdeset për: Montimin, Importin dhe Tregtimin e pajisjeve mjekësore, produkteve të kujdesit në shtëpi dhe riparimin e pajisjeve mjekësore. Në fushën e pajisjeve mjekësore, kompania filloi në vitin 2009 duke furnizuar tregun vendor me pajisje dhe artikuj mjekësorë, duke mbuluar nevojat e njerëzve për këto produkte. Në vitet e ardhshme, lista do të pasurohet me një gamë më të gjerë artikujsh të kujdesit shtëpiak/shëndetësor për një gamë të gjerë aplikimesh, si artikuj ortopedikë, pajisje diagnostikuese dhe trajtimi të gjymtyrëve të sipërme dhe të poshtme, pajisje mjekësore/spitalore.

Kategoritë kryesore të produkteve:

• Pajisjet e oksigjenit.
• Nebulizatorë
• Pajisje mbështetëse të frymëmarrjes.
• Karrige me rrota.
• Shtretërit spitalorë.
• Pajisje kundër dekubitit.
• Ortopedi.
• Dyshek dhe jastëk ortopedik (Memory Foam).
• Mbështetje mjekësore ortopedike (qafë, shpatulla, ekstremitetet e sipërme/të poshtme, shtylla kurrizore, etj.).
• Ndihma për kujdesin e përditshëm.
• Artikuj për fizioterapi.
• Kutitë e ndihmës së parë.

Të gjitha produktet janë të çertifikuara dhe të shënuara CE.

Vendndodhjet tona

ADRESA
Rruga “Përroi i Limuthit”, Tiranë, Shqipëri
MOBILE
+355 68 601 44 32
+355 68 402 10 45
EMAIL
info[@]gralmedical.com


ADRESA
Rr. Dritan Hoxha, kryqezimi I Laprakes, pallatet Hawaii.
MOBILE
+355 68 601 44 32
+355 69 701 40 57
EMAIL
info[@]gralmedical.com


ADRESA
Laprake, Rr. Lord Bajron, perballe “Spitalit Universitar te Traumes”.
MOBILE
+355 69 603 04 75
EMAIL
info[@]gralmedical.com


ADRESA
Rr. Kongresi I manastirit tek hyrja e “Qendres Spitalore Universitare Nene Tereza”.
MOBILE
+355 69 643 46 34
EMAIL
info[@]gralmedical.com

ADRESA
Rr. Ali Demi, Lagjia Partizani.
MOBILE
+355 69 401 89 92
EMAIL
info[@]gralmedical.com

ADRESA
Rr. Cameria,prane spitalit rajonal Fier.
MOBILE
+355 69 608 71 83
EMAIL
info[@]gralmedical.com

ADRESA
Rr. Haxhias.
MOBILE
+355 69 840 09 51
EMAIL
info[@]gralmedical.com

ADRESA
Bulevardi Fan Noli Rr. Boris Plumbi.
MOBILE
+355 68 409 54 69
EMAIL
info[@]gralmedical.com

ADRESA
Rr. Rilindja prane Spitalit Rajonal.
MOBILE
+355 68 485 27 11
EMAIL
info[@]gralmedical.com