Karriera

Bashkohu me Ne

GRAL Medical ka krijuar një mjedis modern pune në ambientet e veta, në përputhje me ritmet e shpejta të tregut, promovon të menduarit inovativ dhe vazhdimisht kërkon të arrijë qëllime të reja, duke inkurajuar përpjekjet ekipore dhe duke shpërblyer iniciativën. Kompania u ofron njerëzve me kualifikime të shkëlqyera dhe qëllime të larta profesionale mundësinë e një karriere pjellore dhe krijuese, plot suksese dhe sfida të reja. Në të njëjtën kohë, ne kurrë nuk ndalemi së kërkuari për shkencëtarë dhe profesionistë të rinj shumë të kualifikuar.

Pozicionet e lira

Kompania jonë është vazhdimisht në kërkim të njerëzve të talentuar dhe krijues. Në këtë faqe, ju do të gjeni vende të lira pune që krijohen herë pas here dhe mund të përshtaten me kualifikimet dhe interesat tuaja.