Fraktura te lehta dhe problem me kyçin.

Ka funksion parandalues dhe asiston pergjate punes dhe ushtrimeve sportive.

Size/masa S M L XL
Wrist perimeter/ perimetri I kycit (cm) 10-13 14-17 18-22 23-28

Contact

Rruga "Përroi i Limuthit",  Tiranë, AL
+355 68 601 44 32
info@gralmedical.com
    Copyright Powered by Designthemes

    X

    Your Shopping cart

    Close