Perdredhje dhe dislokim te brrylit, demtimI temuskujve dhe tendinave. Perdorim edhe per pas operacioni .

Size/masa: Left & Right/ e djathte, e majte S L
Forearm length/gjatesia e parakrahut (cm) < 40cm > 40cm

Contact

Rruga "Përroi i Limuthit",  Tiranë, AL
+355 68 601 44 32
info@gralmedical.com
    Copyright Powered by Designthemes

    X

    Your Shopping cart

    Close