Demtime te lehta te kaviljes, mbrojtje dhe rehabilitim

 

Size/masa S M L XL XXL
Ankle perimeter/perimetri I kaviljes (cm) 19-22 22-25 25-28 28-31 31-34

 

Contact

Rruga "Përroi i Limuthit",  Tiranë, AL
+355 68 601 44 32
info@gralmedical.com
    Copyright Powered by Designthemes

    X

    Your Shopping cart

    Close