Ndrydhje te kaviljes, demtime serioze te nyjeve dhe tendinave, thyerje,mbrojtje dhe rekuperim

Size/masa S M L XL
Ankle perimeter/perimetri I kaviljes (cm) 19-22 22-26 26-30 30-34

Contact

Rruga "Përroi i Limuthit",  Tiranë, AL
+355 68 601 44 32
info@gralmedical.com
    Copyright Powered by Designthemes

    X

    Your Shopping cart

    Close