Ka ne perberje dy lloje silikonesh me densitet te ndryshem. Ofrojne shperndarje te njejte dhe zbutje te goditjeve tek nyjet e kaviljeve , gjunjeve nga pasha e trupit. Ideale per ata qe ushtrojne sporte, ecin ose u duhet qe te qendrojne ne kembe per disa ore.

Size/masa S M L XL XXL
Shoe size/numri I kembes 35-37 38-40 41-43 44-46

Contact

Rruga "Përroi i Limuthit",  Tiranë, AL
+355 68 601 44 32
info@gralmedical.com
    Copyright Powered by Designthemes

    X

    Your Shopping cart

    Close