Ka ne perberje dy lloje silikonesh me densitet te ndryshem per nje rezultat maksimal. Ofron nje ndarje te njejte te presionit dhe zbut goditjet duke cuar ne reduktimin e impaktit tek nyjet, shtylla kurrizore,muskujt dhe tek tendina e akilit.

Contact

Rruga "Përroi i Limuthit",  Tiranë, AL
+355 68 601 44 32
info@gralmedical.com
    Copyright Powered by Designthemes

    X

    Your Shopping cart

    Close