PRODUCT INFORMATION

Shqip: Qafore cervikale e bute                                                                                                                                         

Referencat: Per dhimbje dhe syndrome cervikale

English: Cervical collar (low density)
References: Cervical pain, Cervical syndrome

Size/masa S M L XL XXL
Neck perimeter/perimetri I qafes cm: 30-34 34-38 38-42 42-46 46-50

Contact

Rruga "Përroi i Limuthit",  Tiranë, AL
+355 68 601 44 32
info@gralmedical.com
    Copyright Powered by Designthemes

    X

    Your Shopping cart

    Close