Redukton presionin dhe ferkimin mes gishtit te madh dhe te dyte te kembes. Cliron nga irritimet te cilat mund te shkaktohen pas operacionit te kallove te gishtin e madh.

Shoes Dimension: 35-37 38-40 41-43 44-46

Contact

Rruga "Përroi i Limuthit",  Tiranë, AL
+355 68 601 44 32
info@gralmedical.com
    Copyright Powered by Designthemes

    X

    Your Shopping cart

    Close