PRODUCT INFORMATION

Shqip: Mbajtese krahu

Referencat: Dislokim te thjeshte te shpatulles. Perdorim per pas-operacioni. Ndihmon per te mbajtur krahun dhe parakrahun ne nje pozicion stable 90 grade.

English: Arm Sling

References: Simple shoulder dislocation, Post-surgery use.

Size/masa S M L XL
Elbow to thumb length/gjatesia nga brryli tek gishti I madh (cm) 26-33 33-40 40-48 48-55

 

Contact

Rruga "Përroi i Limuthit",  Tiranë, AL
+355 68 601 44 32
info@gralmedical.com
    Copyright Powered by Designthemes

    X

    Your Shopping cart

    Close