Skoliose, osteoporose, arthritis, spondiloarthritis. Perdorime dhe per pas operacioni.

 

Size/masa S M L XL
Waist perimeter/perimetri I mesit (cm) 85-95 95-105 105-115 115-125

Contact

Rruga "Përroi i Limuthit",  Tiranë, AL
+355 68 601 44 32
info@gralmedical.com
    Copyright Powered by Designthemes

    X

    Your Shopping cart

    Close