PRODUCT INFORMATION

Shqip: Karroce me rrota te vogla dhe me uturak

Mbeshteteset e kraheve mund te ngrihen siper

Mbeshteteset e kembeve mund te hiqen

Pesha max. e pacientit: 100 kg

Frenat tek rrotat e pasme

Pjesa e uleses mund te hiqet dhe eshte e paisur me nje tualet plastik

English: Wheelchair with commode

Raisable armrests and detachable footrests

Brakes on the rear wheels

Detachable seat for the plastic commode

Total patient weight: 100Kg

Contact

Rruga "Përroi i Limuthit",  Tiranë, AL
+355 68 601 44 32
info@gralmedical.com
    Copyright Powered by Designthemes

    X

    Your Shopping cart

    Close