PRODUCT INFORMATION

Shqip: Karroce me rrota te medha dhe tualet

Mbeshteteset tek kembet mund te ngrihen dhe te hiqen

Pjesa e tualetit me rreshqitje per nje perdorim me te lehet

Me support tek pjesza e kokes I levizshem

Pjesa e mbeshteteses se shpines komplet e levizshme

Frena tek mbajteset e dores

Rrota solide

English: Reclining wheelchair with/without commode

Detachable & raisable footrests

Commode and sliding seat for easy use

Detachable head support

Fully reclining back

Brakes on the handles

Solid wheels

Anti-tilt wheels

 

Contact

Rruga "Përroi i Limuthit",  Tiranë, AL
+355 68 601 44 32
info@gralmedical.com
    Copyright Powered by Designthemes

    X

    Your Shopping cart

    Close