PRODUCT INFORMATION

Shqip: Karroce me rrota te medha dhe tualet

Me palosje

Mbeshteteset e kembeve mund ti hiqen

Rrotat e pasme pneumatike

Pesha max. e pacientit 100kg

 

Anglisht: Wheelchair with Commode

Foldable

Detachable footrests

Pneumatic rear wheels

Total patient weight: 100Kg

 

Contact

Rruga "Përroi i Limuthit",  Tiranë, AL
+355 68 601 44 32
info@gralmedical.com
    Copyright Powered by Designthemes

    X

    Your Shopping cart

    Close