PRODUCT INFORMATION

Shqip: Karroce me palosje dhe rrota te medha                                                                                                                Pesha max e pacientit : 100 kg                                                                                                                                      Rrota solide (te ngurta)                                                                                                                                            Mbeshteteset tek krahet dhe tek kembet te palevizshme

English: Wheelchair simple

Foldable                                                                                                                                                                                              Fixed armrests and footrests                                                                                                                                                                      Solid wheels                                                                                                                                                                                        Max patient weight 100kgr

Contact

Rruga "Përroi i Limuthit",  Tiranë, AL
+355 68 601 44 32
info@gralmedical.com
    Copyright Powered by Designthemes

    X

    Your Shopping cart

    Close