PRODUCT INFORMATION

Shqip: Karroce elektrike

Skelet prej celiku

Me palosje

Lartesia e mbeshteteseve te kraheve e rregullueshme

Pozicioni I mbeshteteses se shpines I rregullueshem

Ka pult komandimi

2 bateri dhe 2 motorra

Pesha max e pacientit 120 kg

 

English: Power Wheelchair Reclining Comfort

Steel frame

Foldable

Adjustable height for armrests and raisable footrests

Adjustable Backrest

Two Motors & two Batteries

Total patient weight: 120Kg

 

Contact

Rruga "Përroi i Limuthit",  Tiranë, AL
+355 68 601 44 32
info@gralmedical.com
    Copyright Powered by Designthemes

    X

    Your Shopping cart

    Close