Perdorim per para operacioni ne rastet e demtimit te nyjeve dhe tendinave. Perdorim per pas operacioni per demtim te bashkimeve te nyjeve ose quadricepsit. Perdorim per jo stabilitetin e gjurit dhe per rehabilitim. Mase universale

 

Contact

Rruga "Përroi i Limuthit",  Tiranë, AL
+355 68 601 44 32
info@gralmedical.com
    Copyright Powered by Designthemes

    X

    Your Shopping cart

    Close