Demtime serioze te gjurit,perdoret per rehabilitim dhe perdorim ne rast te demtimeve te nyjeve te kryqezuara te perparme dhe te pasme .

Size/masa S M L XL XXL
Knee perimeter/perimetri I gjurit (cm) 25-30 30-34 34-38 38-42 42-48

Contact

Rruga "Përroi i Limuthit",  Tiranë, AL
+355 68 601 44 32
info@gralmedical.com
    Copyright Powered by Designthemes

    X

    Your Shopping cart

    Close