PRODUCT INFORMATION

Shqip: Ecese me rrota dhe palosje                                                                                                                                Rrota te medha 5”                                                                                                                                                                Lartesi e rregullueshme: 80-95cm                                                                                                                                                        Gjeresia: 60 cm                                                                                                                                                                                        Pasha max e pacientit 100 kg

English: Foldable Wheeled Walker

Large 5’’ wheels                                                                                                                                                                                Adjustable by height                                                                                                                                                                            Height: 80-95cm                                                                                                                                                                                        Width : 60cm                                                                                                                                                                                        Max Load: 100kg

 

Contact

Rruga "Përroi i Limuthit",  Tiranë, AL
+355 68 601 44 32
info@gralmedical.com
    Copyright Powered by Designthemes

    X

    Your Shopping cart

    Close