Suport per pas operacioni per fraktura te  kaviljes, kercirit dhe thembres

Size/masa S M L
Shoe size/numri I kembes 25-38 39-42 43-46

Contact

Rruga "Përroi i Limuthit",  Tiranë, AL
+355 68 601 44 32
info@gralmedical.com
    Copyright Powered by Designthemes

    X

    Your Shopping cart

    Close