PRODUCT INFORMATION

Shqip : Bastun Top Show                                                                                                                                                    Bastun me drite dhe 3 kembe mbeshtetese                                                                                                                  Lartesia e rregullueshme : 80-100 cm                                                                                                                                        Pasha max. e pacientit: 100 kg                                                                                                                                                                  Baterite e duhura 2xAA (nuk jane te perfshira)

Anglisht: Adjustable with Stand up Base & Led Flashlight cane

Height Adjustable: 80-100 cm                                                                                                                                                            Colour: Black                                                                                                                                                                                        Max Load: 100 Kg                                                                                                                                                                                Led Light uses 2 Χ ΑΑ Batteries (Batteries are not included)

 

Contact

Rruga "Përroi i Limuthit",  Tiranë, AL
+355 68 601 44 32
info@gralmedical.com
    Copyright Powered by Designthemes

    X

    Your Shopping cart

    Close