PRODUCT INFORMATION

Shqip: Bastun me 4 kembe dhe me mbeshtetje ne parakrah

Dimensionet e bazes: 22x17cm                                                                                                                                                        Lartesia e rregullueshme: 80-110cm                                                                                                                                                Pesha max. e pacientit 100 kg

English: Quad Forearm Crutch

Base dimensions 22x17cm                                                                                                                                                                Height Adjustable 80-110cm                                                                                                                                                                Max Load 100kg

Contact

Rruga "Përroi i Limuthit",  Tiranë, AL
+355 68 601 44 32
info@gralmedical.com
    Copyright Powered by Designthemes

    X

    Your Shopping cart

    Close