Gral Medical, lider në tregëtimin e artikujve dhe pajisjeve mjekësore, ortopedike.

Me një eksperiencë 15-vjecare, qëndrojmë në mënyrë dinjitoze në treg, falë cilësisë dhe shumëllojshmërisë së produkteve, marrëdhënieve korrekte me klientët tanë, burimeve njerëzore të mirë-trajnuara, si dhe kapaciteteve teknike.

Misioni: Kujdesi dhe Shërbimi Cilësor ndaj Klientit.

Tek Gralmedical gjeni produktet më të mira

Bleni më të mirën për veten tuaj

Gralmedical , lider në fushen e aparaturave , pajisjeve, aksesorëve fizioterapeutikë dhe Ortopedikë

Ofrojmë cmime konkurruese

Produktet e Gral Medical i gjeni në të gjithë vendin me çmime të arsyeshme.                    

Produktet e Gral Medical zgjidhin problemin tuaj

Mbulojnë problemet për të gjitha grupmoshat. Mos hezitoni të shikoni produktet tona.   

Njihuni me dyqanet e GralMedical

Na gjeni në 4 qytete të Shqipërisë në Tiranë, Durrës, Fier, Elbasan dhe Vlorë

GralMedical

GralMedical

Contact

Rruga "Përroi i Limuthit",  Tiranë, AL
+355 68 601 44 32
info@gralmedical.com
    Copyright Powered by Designthemes

    X

    Your Shopping cart

    Close