Gëzuar 2020

GRAL MEDICAL ju uron gëzuar festat e fundvitit !

Gral Medical ,Lider ne fushen e aparturave , pajisjeve, aksesorëve fizioterapeutikë dhe Ortopedike. Produktet cilesore , te çertifikuar , çmimet konkuruese kane bere qe, aktiviteti I kompanise te shtrihet ne te gjithe vendin, aktualisht kemi njesi tregtare te qendrueshme ne qytetet kryesore te vendit , Tirane, Durrës ,Fjer, Vlore dhe nje bashkepunim te shkelqyer me operatoret farmaceutike ne shkalle vendi. Nuk kemi menduar që aktivitetin tone ta mbajmë të kufizuar vetëm brenda vendit, Aktualisht kemi nje bashkëpunim të shkëlqyer edhe në kosovë, Synojmë që aktivitetin tonë ta shtrijmë në të gjithë trevat shqipëfolëse. Produktet tona, u vine ne ndihme pacienteve , per nje rehabilitim ne kohe reale, pa dhimbje duke lehtesuar edhe punen e familjareve dhe personave te tjere qe kujdesen per personat e semure. Tashme, me nje aktivitet 11 vjecare, ofrojme nje game te gjere produktesh, per te cilat jemi te certifikuar , sipas standarteve te Bashkimit Europian. Stafi yne i kualifikuar , ofron nje sherbim cilesore, dhe me profesionalizem të lartë. Ne vitin 2017, Kompani festoi 10 vjetorin e themelimit te saj, ka qën një fillim I veshtirë ,rrugë e gjatë që kaloi përmesë vështirësive të shumta, në fillimet tona tregu shqiptar nuk kishte njohurinë e duhur për produktet që tregtojmë sot.Janë dashur fushata të gjëra marketing dhe sensibilizimi përt njohjen e produkteve , si për personelin shëndetësorë por edhe publikun e gjerë. Suksesi I Kompanisë qëndron në faktin se ne jemi të fokusur në tre element kryesorë , cilësi, cmim dhe një rrjet kapilar në të gjithë vendin.

Cilësia e produkteve sigurohet falë një bashkëpunimi të shkëlqyer me kompaninë Anatomic Help, lider në fushën e artikujve dhe aksesorëve ortopedikë dhe fizioterapeutike, aktualisht kompania eksporton në rreth 36 vende të ndryshme, përfshi edhe shumë vende të Bashkimit Europian. Gral Medical, nuk ka në fokusin e saj vetëm fitimin, por herë pas here përfshihet në aktivitete bamirësie, për tu ardhur në ndihmë personave që nuk kanë mundësi të financiare për të siguruar produktet për të cilat ata kanë nevojë, duke dhuruar produkte të ndryshme . Viti 2018, na gjen me objektiva te reja, infrastrukture e përmirësuar , objekt i ri me një sipërfaqe ndertimi, rreth 1200 m2, i cili do të mundësojë përmirësimin e mëtejshëm të shërbimit , shtimin e gamës së produkteve, si dhe futjen e një game të re artikujsh. Objektiv tjetër madhor mbetet fuqizimi I metejshëm I tregut si dhe hapja e tregjeve të reja mefocus kryesorë trevat shqipëfolëse, por jo vetëm.